Beste deelnemer,

Wij zijn verheugd dat Vliegerfestival Valkenswaard doorgang kan vinden in 2020.
Echter zijn er wel een aantal beperkingen waaraan iedereen dient te voldoen. Aan de hand van dit schrijven gaan wij er vanuit dat u van deze beperkingen op de hoogte bent en u zich hier ook aan houdt. Bij overtreding houdt de organisatie zich het recht voor om u van het terrein te verwijderen.

Aller eerst gelden bij ons de basisregels te weten:

  • Bij klachten, blijf thuis en laat u testen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was regelmatig uw handen
  • Nies in uw ellenboog
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen

Bent u woonachtig in een oranje gebied, dan verzoeken wij u niet deel te nemen aan het Vliegerfestival. Via onderstaande website ziet u welke landen of plaatsen oranje zijn.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/coronavirus-veelgestelde-vragen-reizen-naar-het-buitenland

U overnacht per huishouden, dus familie die niet tot uw huishouden behoort overnacht in een aparte overnachtingsmogelijkheid. Overdag houdt u uiteraard 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij organiseren dit jaar geen welkomsborrel.
Mocht u zelf met mensen uit een ander huishouden willen “bij kletsen”, houd ook dan 1,5 meter afstand (dit geldt ook in uw (voor)tent of ander verblijf).

Wij verzoeken jullie vriendelijk verspreid over de dag aan te komen. Hierdoor kan ook tijdens het opbouwen de 1,5 meter worden aangehouden. Wanneer deze in gevaar dreigt te komen kan de organisatie u verzoeken te wachten alvorens u uw plek betreed.

Ook tijdens het vliegeren dient u 1,5 meter afstand te houden.

Net zoals bij de aankomst, verzoeken wij ook bij uw vertrek weer rekening met elkaar te houden.
Eventueel kunt u blijven overnachten tot maandag 5 oktober 12.00 uur.

Nogmaals, wij zijn verheugd dat het Vliegerfestival doorgang kan vinden. Echter wanneer de organisatie te veel overtredingen ziet zijn wij genoodzaakt het evenement direct stil te leggen en te ontruimen. Wij gaan er vanuit dat niemand dit wil en we gezamenlijk er een mooi weekend van kunnen maken.